Print

Kun for mænd- Hydardermie + Diamant + Damp/ chromoterapi


Antiage behandling til dig, der ønsker at forebygge ældning.
Normalpris: 899 kr.

Mandens hud er tykkere, mere grovporet, har en større forhorningsproces, har tykkere bindevæv, producerer mere talg og derfor er det vigtigt at pleje sin hud som mand! Vi har en hel speciel produktserie, som er tilpasset mandens hudtype.


Hydradermie for mænd:
Behandling af ansigt, øjne, og hals , hvor der bruges diverse geleer, masker og cremer til at gennemfugte din hud og give den nyt liv. Behandlingen giver nyt liv i huden ved hjælp af en mikrostrøm som både renser huden i dybden, indsluser virkestoffer dybt ned i huden, så du oplever en langtidsvirkning i din hud. Resultatet er en flottere, sundere og udhvilet hud, hurtigere cellefornyelse, udglattet overflade og ikke mindst masser af glød. Behandlingen er fugtgivende og Anti-age – til dig, der ønsker at forebygge ældning.En Diamantslibning giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, og du opnår en strammere, sundere og synligt yngre hud med reducerede skader. Behandlingen afsluttes med en ansigtsmaske efter hudtype og afsluttende cremer. Diamantslibning kan behandle fine linier og rynker, rynker ved siden af øjet, pigmentpletter, acne og ar, fedtet hud og meget mere.

- Damp med Chromoterapi (involverer farvet lys røde lys eller blå lys for at skabe balance i kroppen, indflydelse på vores psyke, følelser og velvære, hellingsproces, forbedrer din huds udstråling, ældningstegn reduceres o.s.v
Hydradermie anbefales som Kurforløb evt. 3-4 plejebehandlinger eller som vedligeholdende en gang om måneden. Hør os for nærmere rådgivning til netop din hud.

- Afrensning
- Peeling
- Damp/ chromoterapi
- Diamantslibning
- Stimulering af ansigt, hals og øjne ved hjælp af mikrostrøm og særlig gele
- Serum
- Maske
- Afsluttende creme

Åbningstider

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 09:30- 18:30 (efter aftale 19:00)
  • Onsdag 09:30- 18:30 (efter aftale 19:00)
  • Torsdag 09:30- 18:30 (efter aftale 19:00)
  • Fredag 09:30- 18:30 (efter aftale 19:00)
  • Lørdag 10:00- 15:00 (efter aftale 16:00)
  • Søndag Lukket